Wenger: Moji igrači mogu i moraju bolje

Menadžer Arsenala nakon poraza od WBA

Wenger: Moji igrači mogu i moraju bolje

Menadžer Arsenala Arsene Wenger bio je nezadovoljan izdanjem svoje ekipe u duelu sa West Bromwich Albionom, što se posebno odnosi na defanzivnu liniju.

Iako su Topnici poveli golom Girouda u 28. minuti, WBA je brzo preokrenuo rezultat golovima Morrisona i autogolom Artete, što je posebno naljutilo francuskog trenera.

"Naša odbrana je podbacila i odigrala vrlo loše. Znam da moji defanzivci mogu i moraju bolje, a ovakve utakmice nam se ne smiju ponavljati", rekao je Wenger, te nastavio:

"Imali smo prednost i onda smo potpuno potonuli. Razočaran sam zbog ovog poraza, ali moramo ići dalje. Može se reći i da nismo imali sreće, jer smo u finišu promašili i jedanaesterac kojim smo mogli doći do jednog boda. Nije ovo bio naš dan".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal se nakon 13 odigranih kola nalazi na četvrtom mjestu tabele sa dva boda manje od vodećeg Leicestera.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.