8

Komentari (8)

Pajkan
Ova nova dvojica i u Francuskoj ligi stekaju
Tuzlasjever
Ne vjerujem da ce dugo vremena neko odskakati kao ova dvojica kad se povuku.
Untouchable
Mbappe za svoje godine ima bolju statistiku od Messija i Ronalda. Mada vreme ce pokazati.
Tuzlasjever
Previse voli nocni zivot kao i njegov kolega sa lijeve strane napada. Ronaldo i Messi tu to sto je su samo zato sto su bili opsjednuti time da budu bolji jedan od drugoga i citav svoj zivot podredili tome i treningu.
Untouchable
To si upravu, po men je u proslosti bilo boljih talenata i igraca, ko naprimer “pravi” Ronaldo. Ali nije imo toliku Zar i Srecu da ga zaobidju povrede kao ovi dvojica. Zato trebas imati sve u paketu da dostignes ovaj nivo ovih dvojice (Messi & Ronaldo).
Tuzlasjever
Samo se sjetis Adriana kakav je to potencijal bio i sta je sve radio na terenu jedno vrijeme. Al ipak se moras roditi da bi bio na visinama Cristise i Mesija.
realno_govoreci
Mnogo je talentovanih bilo ali kao sto ste i rekli uz veliku talenat mora biti puno odricanja i puno puno rada da bi de bilo gdje su ova dva. Nogomet se mnogo izmjenio i fizicki nespremni igrani nemaju mnogo prilika za dokazivanjem
Tuzlasjever
Tako je. Odricanje je ogromno u ovom sportu posebno i talenat nista ne garantuje ako nema puno rada pored toga.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti