Wenger o transferu Belottija: To je čista laž

Wenger o transferu Belottija: To je čista laž

Edmir Škorić

Menadžer Arsenala Arsene Wenger odbacio je nagađanja kako će njegov tim dovesti Andreu Belottija.

Pojavile su se glasine kako bi Wenger za 56 miliona funti trebao da otkupi Belottijev ugovor. Ipak, francuski stručnjak stao je u kraj takvim špekulacijama i poručio da se radi samo o lažima.

"Danny Welbeck se vraća, imamo Girouda, Sancheza, Walcotta, tu je također i Perez. Imamo dosta napadača, pa ovo za Belottija je laž", rekao je Wenger.

Arsenal ima drugi najefikasniji napad u Premier ligi, pošto je londonski klub postigao 44 gola na 20 utakmica ove sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Belotti je u 17 mečeva u Seriji A postigao 13 golova uz četiri asistencije, dok je na tri meča Kupa Italije postigao dva gola i pravi je hit. Prethodno je igrao u Palermu i Albinoleffeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi