Wenger odustao od titule: Chelsea može biti miran

Trener Arsenala

Wenger odustao od titule: Chelsea može biti miran

Arsene Wenger odustao je od borbe za osvajanje titule u engleskom Premiershipu.

Iako Arsenal u posljednje vrijeme igra vrlo dobro, zaostatak za vodećim Chelseajem trenutno je četiri boda, ali uz dvije utakmice više. 

"Chelsea je osigurao sebi solidnu zalihu, mislim da će im to biti dovoljno da budu mirni", kazao je Wenger, čiji je tim u 30. kolu savladao Newcastle rezultatom 2:1.

"Pokušat ćemo da pobijedimo u sljedećoj utakmici, onda i u onoj poslije nje, to je ono što moramo da radimo. Ipak, vidjeli ste i sada da su neki igrači bili umorni."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Glavni junak meča sa Newcastleom bio je Olivier Giroud.

"Giroud je bio veoma dobar. Osim što je dao golove, zadržavao je veoma dobro loptu", riječi su Wengera. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije