Wenger optužio Bayern: Manipulisali su sa strane i tako uzeli Gnabryja
(Foto: EPA)

Bivši menadžer Arsenala

Wenger optužio Bayern: Manipulisali su sa strane i tako uzeli Gnabryja

M. Šljivak

Serge Gnabry ove sezone igra zaista odlično.

Zvijezda minhenskog Bayerna pretvara se polako u najvažnijeg igrača tima, a nakon odličnih igara oglasio se njegov nekadašnji menadžer iz Arsenala Arsene Wenger.

Gnabry je kao tinejdžer stigao u London 2011. godine. Međutim, pravu šansu u prvom timu nije dobio, baš kao i u WBA gdje ga je menadžer Tony Pulis proglasio nedovoljno dobrim za engleski fudbal.

Napustio je njemački fudbaler Arsenal 2016. godine, a Arsene Wenger tvrdi kako Bayern manipulisao ovim fudbalerom da ne produži ugovor sa Topnicima.

"Nudili smo mu dugogodišnji ugovor, ali Bayern je očigledno manipulisao sa njim sa strane. Rekli su mu da potpiše ugovor sa Werderom i da će ga oni potom kupiti", rekao je Wenger.

Na kraju se to i desilo. Nakon jedne sezone u Bremenu potpisao je za Bayern, a prvu sezonu je proveo na posudbi u Hoffenheimu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ipak, od prošle sezone je član prvog tima, da bi ove potpuno eksplodirao.

Gnabry je ove sezone u devet utakmica postigao pet golova i upisao je četiri asistencije.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Isti tekst jucer je pisao neki PASALIC..je li VI u redakciji ne citate sta ostali pisu..razumijem ja da VI zelite reci da ce 56SENAL biti od 6 mjesta pa dole, ali ima puno ljepsih nacina..
1 1
MaxBavarac
ma pusi ga Wenger,procitani treneru!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi