Wenger ponovo razočarao navijače Arsenala
Foto: EPA

Ništa od Malcoma u Arsenalu

Wenger ponovo razočarao navijače Arsenala

Midhat Šljivak

Menadžer Arsenala Arsene Wenger (68) ponovo je razočarao navijače tima sa Emiratesa.

Proteklih nekoliko godina navijači su tražili istinska pojačanja. Međutim, Wenger je uvijek radio po svome. Doduše, dovodio je neka poznata imena, ali su većinom u klub stizali anonimusi.

Januarski prelazni rok ostaviće Topnike bez Čileanaca Alexisa Sancheza. Wenger već traži zamjenu za njega, a sa Arsenalom se povezivao sjajni Brazilac iz Bordeuaxa Malcom.

Međutim, francuski stručnjak je odbacio mogućnost da ovaj fudbaler postane član tima iz Sjevernog Londona.

"Malcom je dobar igrač, ali ne želimo ga dovesti. Ne radimo na tom transferu", poručio je Wenger i tako je razočarao navijače svog tima.

Ipak, potvrdio je da će neko vjerovatno ipak doći.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne odbacujem mogućnost da nekog dovedemo. Razmatramo opcije, ali je teško naći pravog igrača u januaru", poručio je Wenger.

Interes za Malcoma pokazuju još Tottenham i Manchester United.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi