Wenger poručio Mourinhu: Poštovanje je najvažnija vrlina

Uzvratio udarac

Wenger poručio Mourinhu: Poštovanje je najvažnija vrlina

Jose Mourinho prokomentarisao je navijanje navijača Arsenala u susretu protiv Chelseaja i tako dodatno pogoršao odnose sa Arseneom Wengerom. 

Navijači tima sa Emiratesa prošlog vikenda pjevali su "dosadni, dosadni Chelsea", da bi potom Mourinho u svom stilu odgovorio da je "Arsenal taj koji je dosadan jer je godinama bez titule u Premiershipu."

Ovaj komentar nije naišao na dobrodošlicu kod Wengera, koji je prozvao Mourinha na konferenciji za medije uoči utakmice sa Hull Cityjem. 

"Najvažnija stvar kod trenera je da poštuju svoje kolege. Neki ljudi u tom aspektu moraju da se poprave. Svi trebaju da žive sa sopstvenim problemima, kao što i ja živim", kazao je Wenger, te dodao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim da je poštovanje najvažnija vrlina", naglasio je francuski stručnjak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.