Wenger potvrdio da traju pregovori s Aubameyangom

"još uvijek je to daleko od gotovog"

Wenger potvrdio da traju pregovori s Aubameyangom

E. Čaušević, foto: EPA

Pierre-Emerick Aubameyang nalazi se na meti Arsenala, ali još uvijek na adresu Borussije Dortmund nije stigla zvanična ponuda za ovog napadača.

Aubameyang je propustio posljednje dvije utakmice Dortmunda nakon što je ponovo suspendovan zbog nediscipline. Engleski mediji navode da Gabonac već neko vrijeme pregovara sa Arsenalom, te da bi se transfer veoma brzo mogao ozvaničiti.

Međutim, trener Arsenala, Arsene Wenger, izjavio je da dolazak Aubameyanga nije završena stvar kako mnogi misle, ali je potvrdio da je londonski klub u kontaktu s ovim napadačem.

"Još uvijek nismo tako blizu kako vi pišete da dovedemo Aubameyanga ili bilo kojeg drugog fudbalera. Pregovori nisu ni blizu kraju i nikada ne znate kada se to sve može završiti. U ovom trenutku to je jedan od igrača koji bi mogao pojačati klub, ali zvanična odluka još uvijek nije donesena", rekao je Aubameyang.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Topnik
Aubameyang to sigurno nije rekao :D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi