Wenger potvrdio: Kolašinac napustio susret zbog povrede
Foto: EPA

Bh. fudbaler briljirao protiv Swanseaja

Wenger potvrdio: Kolašinac napustio susret zbog povrede

Arsenal je danas u oviru 10. kola engleske Premier lige ugostio ekipu Swanseaja, a iako su Topnici gubili nakon prvih 45. minuta, uspjeli su doći do preokreta i pobjede rezultatom 2:1.

Heroj Arsenala je bio bh. reprezentativac Sead Kolašinac koji je uspio postići gol, ali i upisati asistenciju.

Swansea je poveo golom Clucasa u 22. minuti, ali u 51. Kolašinac pogađa za 1:1, a potom u 58. minuti asistira Ramseyju za 2:1.

Ipak, sjajni bek Arsenala je napustio igru u 78. minuti kada ga je zamijenio Holding.

Mnogi su odmah posumnjali da je Kolašinac teren napustio zbog povrede, a sada je trener Arsenala, Arsene Wenger, potvrdio takve špekulacije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imao je problema sa kukom. Istegao je mišić", istakao je nakon utakmice Arsene Wenger, pa dodao:

"Koliko će odsustvovati? Ne znam, nadamo se da ćemo ga 'osposobiti' do naredne nedjelje. Imao je ovaj problem i ranije, ali smo ga uspijevali spremiti za utakmice."

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi