Wenger se nada da će Sanchez ostati na Emiratesu
Foto: EPA

Unatoč špekulacijama

Wenger se nada da će Sanchez ostati na Emiratesu

U engleskoj javnosti se već mjesecima špekuliše o tome hoće li Alexis Sanchez na kraju sezone 'dignuti sidro' i napustiti redove Arsenala.

Čileanac je uz Mesuta Ozila najveća zvijezda na Emiratesu i nije tajna da ga mnogi veliki klubovi žele vidjeti u svojim redovima. Iako je sve izvjesnije da će napustiti Arsenal, trener Arsene Wenger vjeruje da do toga neće doći. 

U razgovoru za tamošnje medije Wenger je kazao da je potrebno da se dogovore uslovi sa Sanchezovim menadžerom. 

"Igrači moraju da vide da li su sretni u klubu i nađu neko rješenje. Finansije su svakako uključene u to", izjavio je Wenger. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sanchez u posljednje vrijeme nije bio zadovoljan atmosferom u klubu, kao i činjenicom da se Arsenal zadovoljava plasmanom u Ligu prvaka i da se titula olako prepušta drugima. Iz tog razloga će na kraju sezone razmotriti ponude... 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi