Wenger shrvan nakon tragične vijesti o smrti Reyesa
Twitter

Sarađivali u Arsenalu

Wenger shrvan nakon tragične vijesti o smrti Reyesa

Fudbalski svijet šokirala je vijest o smrti Josea Antonija Reyesa.

Španac koji je kroz karijeru igrao za Atletico, Real, Arsenal i Sevillu u 35. godini života poginuo je u saobraćajnoj nesreći, a putem društvenih mreža od njega su se oprostili brojni klubovi i fudbalske ličnosti.

Među njima je, naravno, i Arsene Wenger koji ga je trenirao u Arsenalu u razdoblju od 2004. do 2006. godine.

"Bio sam shvran kada sam čuo strašne vijesti i Reyesu. Njegova porodica, kao i prijatelji, imaju podršku od svih iz Arsenalove porodice. Reyes će zauvijek ostati u našim srcima", kazao je Wenger, čiju je izjavu prenio Arsenalov Twitter nalog.

Reyes je inače bio član Arsenalove kultne 'nepobjedive' momčadi, koju su, između ostalog, činili još Cole, Fabregas, Ljungberg, Bergkamp...

Marca je jutros prenijela da je Reyes poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se desila na izlazu iz gradića Utrera gdje je on rođen, no, barem zasad, više detalja o ovom slučaju još uvijek nema.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti