Jose Antonio Reyes je u mislima svima: Liverpool i Tottenham se oglasili na Twitteru

Španski fudbaler poginuo u saoobraćajnoj nesreći

Jose Antonio Reyes je u mislima svima: Liverpool i Tottenham se oglasili na Twitteru

Endin Čaušević

Španski fudbaler Jose Antonio Reyes poginuo je jutors u saobraćajnoj nesreći u  35. godini života.

Fudbalski svijet je u velikom šoku nakon što je Sevilla potvrdila da je njihov bivši fudbaler izgubio život jutors u saobraćajnoj nesreći koja se desila u blizini ovog grada.

Reyes je je ugovorom bio vezan za drugoligaša Extramaduru za koju je potpisao početkom ove godine. No, njegov život završen je na tragičan način što je šokiralo svakog ljubitelja najvažnije sporedne stvari.

Bivši igrač Arsenala i Real Madrida danas je svima u mislima, a finale Lige prvaka koje se igra večeras u Madridu je trenutno u drugom planu.

Na Twitteru su se oglasili Liverpool i Tottenham koji će se boriti večeras za tron Evrope. Iz engleskih klubova poručili su da su šokirani vijestima o smrti Reyesa i da će mu večeras odati počast pred početak meča.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi