Wenger želi igrača za kojeg niko nije ranije čuo

Šokirao navijače Arsenala

Wenger želi igrača za kojeg niko nije ranije čuo

Endin Čaušević, foto: EPA

Iako je januarski prelazni rok tek počeo čini se da mnogi evropski klubovi žele pojačati svoje ekipe kako bi popunili svoje "rupe" i na kraju ostvarili što bolje rezultate.

Svježa "krv" potrebna je i Arsenalu i u to nema nikakve sumnje. Arsene Wenger očito zna da će morati dovesti nekoliko novih pojačanja iako je opće poznato da francuski stručnjak ne voli previše da troši novac na transfere.

Prema pisanju engleskih medija Wenger želi dodatno pojačati odbranu jer nije baš zadovoljan igrama defanzivaca. Međutim, mnogi navijači Arsenala ostali su šokirani kada su vidjeli da Wenger želi dovesti pojačanje iz grčke PAS Giannine.

Kako prenosi Sky Sports, francuski stručnjak je zainteresovan za defanzivca ove ekipe Konstantinosa Mavropanosa, za kojeg većina navijača Topnika nije nikad čula.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Radi se od 20-godišnjem defanzivcu koji je već dvije godine u ovom grčkom klubu. Ove sezone odigrao je 14 utakmica i postigao je tri gola. Očito je da su Wengerovi skauti oduševljeni njegovim igrama.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi