Werder odlučio: Nouri ostaje trener

Dobra vijest za Hajrovića

Werder odlučio: Nouri ostaje trener

Werder je danas na zvaničnoj stranici saopštio da će Alexander Nouri voditi bremenski klub do kraja sezone. 

Nouri je na kormilo Werdera stigao kao privremeno rješenje nakon što je otjeran Viktor Skripnik, a obzirom da je ekipu uspio 'probuditi', od strane čelnika kluba je obaviješten o odluci da će ostati trener do sljedećeg ljeta. 

Iza Nourija je stala cijela svlačionica i igrači su bili zadovoljni načinom na koji ih motiviše, a pod njegovim vodstvom Werder je u posljednje dvije utakmice dobio Wolfsburg (2:1) i remizirao sa Darmstadtom (2:2). 

"Odlučili smo da Nouriju treba pružiti šansu da nastavi započeto", izjavio je sportski direktor Werdera. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Obzirom da je Nouri u posljednje tri utakmice igrao s Hajrovićem u prvom sastavu, nema sumnje da njegovo imenovanje ide i u prilog bh. fudbaleru. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi