Werner o izjavi Salihamidžića: Ne zamaram se time
EPA

Povezuje se sa Bayernom

Werner o izjavi Salihamidžića: Ne zamaram se time

Golgetera bundesligaša RB Leipziga Timu Wernera nije zabrinula izjava koju je dao Hasan Salihamidžić.

Ovaj 23-godišnji napadač u kontinuitetu pruža sjajne partije u Bundesligi i nije tajna da se mnogi klubovi interesuju za njegove usluge, a jedan od onih s kojim se povezuje je i Bayern iz Minhena.

U međuvremenu takve glasine je odbacio sportski direktor ovog kluba Hasan Salihamidžić  koji je izjavio kako Werner zbog stila igre nije idealan tip napadača za kakvim tragaju, ali sjajnog napadača takve riječi ne brinu. 

"Nisam ležao u krevetu s otvorenim očima i razmišljao o toj procjeni. Jasno mi je kako u Bayernu vlada velika konkurencija i da trenutno u svom timu imaju najboljeg napadača na svijetu, Lewandowskog. Ne zamaram se time, radim svoj posao u Leipzigu najbolje što mogu i zadovoljan sam kako stvari idu", kazao je Werner za Kicker.

Iako je nedavno produžio ugovor, ne isključuje mogućnost da napusti Leipzig.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Otvoren sam za sve opcije, mogao bih zamisliti i igranje u nekoj drugoj ligi, mada nemam definitivan cilj po pitanju toga", kaže Werner.

Werner je ove sezone u 20 ligaških utakmica zabio 20 pogodaka, a tome je dodao i šest asistencija.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti