Werner sasvim iskren: Samo Bayern dolazi u obzir

Ako ostane u Njemačkoj...

Werner sasvim iskren: Samo Bayern dolazi u obzir

Sjajni napadač RB Leipziga Timo Werner odavno se povezuje sa odlaskom iz ovog kluba, za koji nastupa posljednje dvije i po godine.

Mnogo se pisalo o njegovom odlasku u Liverpool, ali je ta špekulacija s vremenom 'ohladila'. Sada je aktuelan transfer u Bayern, što uopće nije nemoguća opcija.

Govoreći za medije nakon poraza upravo od Bayerna na Allianz Areni (1:0), Werner je sasvim iskreno poručio da, ako bude ostajao u Njemačkoj, može nastupati samo za Bavarce.

"U Leipzigu sam proveo veoma lijepe dvije i po godine, pa mi je taj klub i dalje u najužem izboru za nastavak karijere. Ali tamo su i drugi klubovi. Ako zaista želim ostati u Njemačkoj, u obzir dolazi samo jedan klub", rekao je Werner misleći na Bayern.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Werner je za Leipzig upisao ukupno 97 nastupa, 54 gola i 20 asistencija. U reprezentaciji Njemačke ima 23 nastupa i devet golova.

Ove sezone je Timo Werner sa deset golova u Bundesligi, zajedno sa Marcom Reusom, najefikasniji njemački fudbaler u prvenstvu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bayern Munchen
Kao sto vidimo,sami igraci imaju zelju igrati u Bayernu..tako da ja ne bi kritikovao Bayern da ih ''krade''.Lewa i Gotze su mogli otici u City,Real,koji su nudili vecu platu ali oni su se odlucili za Bayern.To je prva stvar,druga je da također i drugi klubovi kupiju iz iste lige,ove sezone je Borusia dobro pazarila u Frankfurtu,kao i u Werderu,niko nista ne prica.U Engleskoj normalna stvar da se sverca iz iste lige,a za Italiju da i ne govorim aa samo se Bayern kritikuje,malo mi je to nelogicno.Bayern ima filozofiju da dovodi domace igrace,i htjeli vi ili ne priznati oni imaju odlicnu trasnfer politiku.Provjerite na internetu kada su otplatili kredit za stadion,koliko godina ranije,pa onda kritikujte.
23 9
Yozef
Mislio je nq RB Leipzig..a ne na Bajern.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi