Imamo li najružniju frizuru u historiji fudbala?
Foto: Screenshot

Pogledajte ovo "umjetničko" djelo

Imamo li najružniju frizuru u historiji fudbala?

E. Ganibegović

Kroz historiju smo vidjeli razne frizure kod fudbalera.

Mnogi su eksperimentisali, a neke frizure su ostale legendarne poput one Brazilca Ronalda Nazarija sa Svjetskog prvenstva 2002. godine. 

Ljudi su tada mnogo pričali o povredi njegovog koljena, a onda je on došao na ideju da napravi zanimljivu i unikatnu frizuru kako bi pažnju skrenuo na to.

Sada iz Brazila dolazi još jedna unikatna frizura koja ima veliki potencijal da ponese pridjev najgore u historiji fudbala.

Naime, Werton, 19-godišnji Brazilac, doživio je nezaboravno iskustvo na svom prvom nastupu za brazilskog velikana Flamengo.

Ako se druge nove igrače tjera da pjevaju, kao što je to naprimjer slučaj i u našoj fudbalskoj reprezentaciji, Werton nije bio te sreće, nego je morao biti ošišan.

Odabrani "stajling" ipak je bio jedinstven. Wertonu je ošišana samo sredina glave, što je rezultiralo uvjerljivo jednom od najružnijih frizura u historiji. Pogledajte kako je sve izgledalo.

Trenutak je snimio Wertonov suigrač i objavio ga na Instagramu. Odatle je isječak preuzet i postao viralan.

Top Komentari

plemic
FRIZURA "LENJIN U OKTOBRU", ulice bih gradova su pune ovakvih frizura, a nadmašila ju je smotana pita na glavi ili razdijeljak tik iznad uha.
3 1
SarajFK
Imate!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi