West Ham angažovao Moyesa uz jako čudnu klauzulu

Očekivan rasplet situacije, ali...

West Ham angažovao Moyesa uz jako čudnu klauzulu

West Ham je danas imenovao novog menadžera, a izbor je očekivano pao na Davida Moyesa koji je bio kontaktiran još i prije nego što je Slaven Bilić dobio otkaz.

Bivši menadžer Manchester Uniteda, Evertona i Sunderlanda je sa West Hamom potpisao dvoipogodišnji ugovor ali uz jednu veoma čudnu klauzulu, nakon koje se s pravom postavlja pitanje da li čelnici West Hama Moyesu vjeruju 100%.

Naime, West Ham zadržava pravo da prekine saradnju sa Davidom Moyesom već nakon završetka sezone, bez obzira na to kakve će rezultate bilježiti škotski stručnjak.

Moyesa u Londonu čeka izuzetno težak posao jer se West Ham nakon 11 odigranih kola nalazi tek na 18. mjestu Premier lige i trenutno je u zoni ispadanja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi