Bilić od West Hama dobija ogromnu odštetu

Otkaz mu neće tako teško pasti

Bilić od West Hama dobija ogromnu odštetu

Hrvatski trener Slaven Bilić dobit će ogromnu odštetu nakon otkaza u West Hamu, javljaju britanski mediji.

Bilić bi trebao dobiti oko dva miliona funti odštete s obzirom da je ranije raskinuo saradnju sa klubom iz sjevernog Londona, s kojim je imao ugovor do kraja sezone.

Iako će West Ham dobro isplatiti Bilića, u ovom klubu na kraju mogu biti i sretni jer nisu produžili ugovor sa Hrvatom, iako su već nekoliko puta pregovarali na tu temu. Do potpisivanja novog ugovora nikada nije došlo zbog rezultatske krize u kojoj se West Ham dugo nalazio pod Bilićem.

Hrvatskom stručnjaku je presudio domaći poraz od Liverpoola rezultatom 4:1, ali nije upitno da će mu otkaz mnogo lakše pasti kada postane bogatiji za dva miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

West Ham se nakon 11 odigranih kola nalazi u zoni ispadanja, zauzima 18. poziciju sa svega devet osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti