Porodica je svetinja: Igrači West Hama nisu razmišljali kada su vidjeli scenu na tribinama

Užasne scene nakon utakmice

Porodica je svetinja: Igrači West Hama nisu razmišljali kada su vidjeli scenu na tribinama

E. Oštraković

Ekipa West Hama ostvarila je prolaz u finale Konferencijske lige. Naime, West Ham je i večeras slavio protiv Az Alkmaara na gostovanju u Nizozemskoj.

Jedini gol na utakmici postigao je Fornals duboko u sudijskoj nadoknadi, ali da se o tome ne priča potrudili su se domaći navijači.

Naime, oni su nakon utakmice odlučili da fizički napadnu porodice igrača West Hama koje su bile na tribinama na ovoj utakmici.

Igrači ekipe iz Londona nisu imali šta razmišljati, nego su odma krenuli da brane svoje porodice i da se tuku sa huliganima.

Preskočili su reklame, te su odmah stali u odbranu svojih porodica, a snimci su ovo koji su zaista šokirali svijet.

Oglasi

Svega je bilo i prije utakmice, jer su domaći navijači po gradu ganjali navijače West Hama, te su izazvali veliku tuču na ulicama.

Iako su navijačima West Hama savjetovali da ne putuju u Nizozemsku zbog velike opasnosti od napada domaćih navijača, oni to nisu poslušali.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Dio njih napadnut je od strane domaćih navijača koji su bukvalno po gradu ganjali navijače West Hama, te je na kraju izbila velika tuča.

Letjele su stolice, kao i bicikli, što je jasno vidljivo na snimcima koji kruže internetom.

Top Komentari

bk123
To je ta moderna i civilizirana Europa, ne dao dragi Bog da se kod nas ovo desi ,bili bi etiketirani kao najveći primitivci...Al njima se eto može,oni su ti koji promiču nove ideje,oni su ti koji kroje sudbinu nama i nama sličnim, oni su došli nama uvoditi red. Dobro se ni međusobno još i volimo koliko ovi rade na tome da se ne volimo i da jedni druge zlostavljamo...nažalost kod dobrog dijela našeg stanovništva su našli plodno tlo za takve bolesne ideje i planove. Ne smijem ni zamisliti da je ovo kod nas napravljeno
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti