West Ham koristi Newcastleovu agoniju?

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane

West Ham koristi Newcastleovu agoniju?

Newcastle je ove sezone iznenađujuće ispao iz Premier lige.

Iako je ekipa Svraka bila sastavljena od nekih zaista odličnih fudbalera koji mogu igrati i u jačim klubovima, Newcastleu ni oni nisu pomogli da se spase ispadanja iz elitnog društva.

Obzirom da će naredne sezone nastupati u Championshipu, Newcastle će biti primoran prodati veliki broj fudbalera koji nemaju namjeru igrati u drugom rangu engleskog fudbala.

Već se spominju odlasci nekih od najvećih zvijezda kluba, a prema pisanju Guardiana, agoniju Svraka mogao bi najbolje iskoristiti West Ham, koji je blizu dovođenja Androsa Towsenda i Georginija Wijnalduma.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj dvojac će sigurno napustiti St. James Park i vrlo je moguće da se na kraju skrase kod Slavena Bilića, koji je u narednoj sezoni najavio velike stvari sa svojim West Hamom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi