West Ham mijenja izgled Olimpijskog stadiona u Londonu

Napuštaju Upton Park

West Ham mijenja izgled Olimpijskog stadiona u Londonu

Adnan Beganović

Jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg dijela Premiershipa, West Ham, kojeg s klupe predvodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić, od naredne sezone igrat će na novom stadionu.

Naime, West Ham će Upton Park na kojem je igrao od 1904. godine zamijeniti Olimpijskim stadionom u Londonu na kojem će igrati svoje domaće utakmice.

Čelnici kluba žele promijeniti izgled Olimpijskog stadiona, odnosno oko istog žele postaviti dva digitalna ekrana duga 83 metra na kojima bi se emitirali spotovi o igračima iz prošlosti, kao i o onima koji danas brane boje ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Juče su i službeno predstavili svoju viziju kako bi trebao izgledati Olimpijski stadion, a društvo koje rukovodi Olimpijskim parkom do kraja sezone će razmotriti nacrt nakon čega bi trebali dati vdozvolu za gradnju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi