West Ham postavio vrtoglavu cijenu za Payeta
Foto: EPA

Žele 60 miliona funti

West Ham postavio vrtoglavu cijenu za Payeta

Midhat Šljivak

Francuski fudbaler Dimitri Payet često se spominje u kontekstu odlaska iz West Hama.

U prvoj sezoni u Premiershipu Payet je prikazao vrhunsku igru. Izabran je i u idealni tim sezone, te je privukao veliku pažnju na sebe.

PSG, Barcelona i Real Madrid bili su voljni da ga dovedu u svoje redove, ali je West Ham postavio cijenu koja je zaista vrtoglava.

Za usluge fantastičnog veznjaka Čekićari iz Londona traže nevjerovatnih 60 miliona funti i samo u slučaju te ponude pustiće ga da napusti klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Payet je Čekićar postao prošlog ljeta, a stigao je iz Marseillea za 15 miliona eura. Odigrao je 30 utakmica u Premiershipu i postigao je devet pogodaka uz 12 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi