West Ham predstavio nove dresove, a na kraju klipa iznenađenje za navijače - rekordno pojačanje!
Foto: Screenshot

Haller zvanično pojačao Čekićare

West Ham predstavio nove dresove, a na kraju klipa iznenađenje za navijače - rekordno pojačanje! · Zvanično

Marku Arnautoviću je ispunjena velika želja. West Ham ga je prodao u Kinu, pa su Čekićari ekspresno krenuli u potragu za novim golgeterom.

Brzo su ga i pronašli, u liku 25-godišnjeg francuskog špica Sebastiena Hallera.

Haller je postao najskuplje pojačanje u historiji West Hama s obzirom da je londonski klub za njegov transfer frankfurstkom Eintrachtu platio 40 miliona eura. Dogovoreni su i dodatni bonusi u zavisnosti od Hallerovih nastupa u dresu Čekićara.

Dok su navijači West Hama čekali zvaničnu potvrdu Hallerovog transfera, klub je odlučio prirediti malo iznenađenje.

Naime, West Ham je objavio video klip kojim je predstavio novi treći dres, a na kraju istog se u novom dresu Čekićara pojavio i Haller.

Ubrzo je na zvaničnoj stranici West Hama objavljena i vijest da je Haller postao najskuplje pojačanje kluba u historiji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Do sada je tu titulu držao Felipe Anderson koji je prošlog ljeta plaćen 38 miliona eura.

Inače, Sebastien Haller je prošle sezone odigrao 41 utakmicu za Eintracht u svim takmičenjima, postigao je 20 golova i upisao 12 asistencija.

Promo

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Forza WHU
0 0
bistrik87
Prosla sezona tanka, valjda cemo ove nesto napravit, Europa bi bila super
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi