West Ham pregazio Wolverhampton

Sjajna utakmica

West Ham pregazio Wolverhampton

Esmer Oštraković

Nogometaši West Hama upisali su ubjedljivu pobjedu protiv Wolverhamptona na domaćem terenu u okviru 3. kola Premiershipa.

Iako se očekivala tvrda i izjednačena utakmica, domaći nisu dopustili da se to dogodi, te su upisali sigurnu pobjedu od 4:0.

Krenulo je sjajno za West Ham koji je do vodstva došao već u 17. minuti, a gol je postigao Bowen. Do kraja poluvremena rezultat se nije mijenjao.

Očekivalo se da u drugom dijelu utakmice gosti pokušaju doći do poravnanja, ali to se nije desilo. Već u 57. minuti bilo je 2:0. Gol je ponovo postigao Bowen.

Treći gol na utakmici postigao je Soucek u 66. minuti, te je tako potvrdio sigurnu pobjedu svoje ekipe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Do kraja utakmice viđen je još jedan gol i to ponovo u mreži gostiju. Strijelac je u 93. minuti bio Haller.

West Ham nakon tri odigrana kola ima tri osvojena boda i nalazi se na 12. poziciji. Također, Wolvesi imaju tri boda nakon tri odigrane utakmice, ali se nalaze na 16. mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti