Igrač Juventusa se tokom izjave udario u nožni prst, a njegova reakcija je sve nasmijala

Jedva se suzdržao od psovki

Igrač Juventusa se tokom izjave udario u nožni prst, a njegova reakcija je sve nasmijala

E. Čaušević

Reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država u četvrtak je remizirala protiv Velsa u prijateljskom meču.

SAD i Vels odigrali su utakmicu bez golova na kojoj i nismo vidjeli mnogo uzbuđenja. Nakon meča u centru pažnje našao se mladi igrač Juventusa, Weston McKennie, zbog urnebesne scene.

Naime, McKennie je davao izjavu prisutnim novinarima nakon utakmice, a onda se nezgodnio udario u nožni prst, ali se nekako uspio zdržati da opsuje na glas iako je bilo jasno da je to bilo baš bolno.

Reakcija igrača Juventusa postala je hit na društvenim mrežama, a svi koji su se nekada udarili u nožni prst znaju kroz kakav "pakao" je prošao McKennie.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
Psuje u sebi
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi