Willian: Chelsea neće odustati od titule

Fudbaler Plavaca

Willian: Chelsea neće odustati od titule

Iako ima zaostatak od 11 bodova za liderom, Willian poručuje da njegov Chelsea neće odustati od borbe za titulu prvaka u Engleskoj. 

Chelsea je sinoć porazio Huddersfield u gostima sa 3:1, a Willian je bio strijelac jednog pogotka čemu je dodao i asistenciju. Ipak, zaostatak za Manchester Cityjem je idalje prevelik, a on uz meč više iznosi čak 11 bodova.

Willian poručuje da se on i saigrači neće predati.

"Mislim da smo odigrali sjajnu utakmicu. Imali smo posjed lopte i htjeli smo više igrati s loptom, a također smo kreirali dosta prilika. Uvijek kada igram želim igrati dobro i praviti razliku. Naravno, želim igrati u svakom meču, ali samo 11 igrača može početi utakmicu. Znamo da će biti teško osvojiti titulu, ali borit ćemo se do samog kraja. Mi smo Chelsea - veliki smo klub, moramo se boriti", rekao je Willian nakon susreta.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti