Willian dobio nevjerovatnu platu u Arsenalu
Foto - EPA

Svi se hvataju za glavu

Willian dobio nevjerovatnu platu u Arsenalu

M. Šljivak

Brazilac Willian (32) do kraja sedmice će postati novi igrač Arsenala.

Ovaj 32-godišnjak je nakon sedam godina napustio Chelsea i odlučio se pridružiti gradskom rivalu iz Sjevernog Londona.

Ugovor bi trebao biti potpisan do kraja nedjelje. Bit će to saradnja na tri godine, a u tom periodu će brazilski fudbaler inkasirati više od 35 miliona funti.

Vrijednost ugovora na sedmičnom nivou je 220.000 funti, a činjenica da su mu dali ovakav ugovor razljutila je navijače, posebno zbog činjenice da je klub uručio otkaze 55 zaposlenika.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U Chelseaju ne bi nikad dobio ovakav novac. Ovo je fantastičan ugovor za njega", rekao je za Daily Mail izvor blizak fudbaleru.

Nova sezona u Premiershipu počinje 12. septembra, a ostaje nam da vidimo hoće li Brazilac biti pojačanje za Topnike.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1022
35 miliona funi za igraca koji ce mozda jos ovu sezonu bit na nivou...
5 0
Bhf111
I neko se pita sto je Arsenal pao na niske grane. Pa upravo zbog ovskvih ugovora i ovakvih igraca. Lik moze odigrati jos godinu na nivou i gotovo.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi