Willian: Mourinho me želio dovesti u United

Brazilski veznjak otkrio

Willian: Mourinho me želio dovesti u United

D. Rakanović

Vezni igrač Chelseaja Willian otkrio je da ga je menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho želio dovesti ovog ljeta. 

Ipak, Brazilac je ipak istakao da je sretan u Chelseaju, kao i da je znao da ga Chelsea neće željeti prodati. 

"Bilo je nekoliko razgovora s mojim agentom. Radio sam s Mourinhom i postali smo prijatelji. On voli moj način igre, a i on je meni drag i kao trener i osoba. Jako sam mu zahvalan na našoj ranijoj saradnji. Manchester me želio, ali ništa se nije desilo. Znao sam da me Chelsea ne želi prodati, a i ja sam sretan ovdje," rekao je Willian. 

Brazilac je u Chelsea došao iz Anžija na ljeto 2013. godine za 30 miliona funti. Willian ima ugovor do 2020. godine. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Willian je tokom prošle sezone u Premier lige igrao na 34 utakmice u kojima je postigao osam pogodaka i imao dvije asstencije. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi