Kolega iz reprezentacije o 'ubici Messiju': Ne zanima ga jesi li mu prijatelj
Foto - EPA

Caballero o nevjerovatnom Leu

Kolega iz reprezentacije o 'ubici Messiju': Ne zanima ga jesi li mu prijatelj

Midhat Šljivak

Argentinski čuvar mreže Willy Caballero (39) tvrdi da je Lionel Messi jednostavno nemilosrdan prema svima na terenu.

Golman Chelseaja je za španske medije govorio o Leu i okarakterisao ga je kao istinskim ubojicom golmana i defanzivaca.

Istakao je da ne štedi nikoga na terenu bez obzira ko bio na drugoj strani.

"Messi na terenu ubija golmane. Ne samo njih nego i defanzivce. Ubijati znači zabiti golova koliko je god moguće. Ne mari da li ga poznaješ, da li si Argentinac ili njegov prijatelj", rekao je Caballero.

Argentinski fudbaler će za tri mjeseca proslaviti 34. rođendan. Pred njim je još svega nekoliko godina vrhunskog fudbala i sigurno da ćemo vidjeti još brojne majstorije od Lea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U karijeri je čudesni Argentinac zabio 674 pogotka u dresu katalonskog kluba, dok je za selekciju Argentine zabio 71 pogodak.

Brojke su zaista nestvarne.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi