Fudbaler nestao po dolasku u Meksiko

Isplanirao je bijeg

Fudbaler nestao po dolasku u Meksiko

M. Šljivak

Fudbaler ekipe Archaie FC sa Haitija, Wilmane Exume, nestao je po dolasku njegovog tima u Meksiko na utakmicu protiv Cruz Azula.

On je iskoristio šansu i putovanje iz zemlje kako bi počeo novi život, te je nestao po dolasku u Meksiko.

Naravno, na ovaj potez se odlučio zbog teške situacije u Haitiju, a navodno ima rođake u Meksiku sa kojima će početi novi život u ovoj državi.

Nije ovo prvi put da se dešavaju ovakve stvari u svijetu fudbala. Prethodnih godina smo često mogli čitati o sličnim stvarima i o bijegu fudbalera iz siromašnih zemalja u druge, ekonomski nešto stabilnije sredine.

Tim sa Haitija u Meksiku nije imao šanse protiv Cruz Azula u Concacaf Ligi prvaka i poražen je sa 8:0.

Top Komentari

RASanticeva
Prvu utakmicu su odigrali jako zrelo i stvarno priredili senzaciju odigravši 0-0 ali ne možeš ti sa meksičkim gigantom tek tako. Šteta momka, sretno Archaieu u budućnosti i budućim Ligama Prvaka
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi