Wilshere potpisao za West Ham, pa izjavom duboko razočarao Topnike

Otkrio detalje o kojim nije ranije govorio...

Wilshere potpisao za West Ham, pa izjavom duboko razočarao Topnike

Povremeni engleski reprezentativac Jack Wilshere danas je potpisao trogodišnji ugovor sa West Ham Unitedom.

Ovaj 26-godišnji veznjak je nakon završetka sezone okončao svoj boravak u Arsenalu u kojem je proveo čak 17 godina, a na kraju se skrasio u gradskom rivalu.

"Ovo je lijep osjećaj i drago mi je što sam tu. Svi znamo da je West Ham veliki klub sa sjajnim navijačima i jako sam uzbuđen što ću igrati pred njima", rekao je Wilshere, koji je potom otkrio da je od malih nogu navijač ovog kluba, što se nikako nije dopalo pristalicama Arsenala:

"Svi koji me malo bolje poznaju, znaju da od dječačkih dana gajim posebne emocije prema West Hamu. Imam čak i slike iz djetinjstva na kojim nosim West Hamov dres, a sjećam se i da sam često išao na Upton Park gledati utakmice. Dobar dio moje porodice i prijatelja su navijači West Hama, tako da mi je veoma drago što ću sada igrati za ovaj klub".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tokom karijere, Jack Wilshere je igrao još za Bolton i Bournemouth u kojim je boravio kao posuđen igrač, a za reprezentaciju Engleske je odigrao 34 utakmice i postigao dva pogotka.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi