Wisla Krakow: Štilić je isključen iz pregovora

Još uvijek nije produžio ugovor

Wisla Krakow: Štilić je isključen iz pregovora

Semir Štilić još uvijek se nije izjasnio po pitanju eventualnog produženja ugovora sa poljskim prvoligašem Wislom.

Iako je tim iz Krakowa bh. reprezentativcu ponudio produženje saradnje, Štilić će prema svemu sudeći na ljeto steći status slobodnog igrača i bez obeštećenja moći će naći novi klub. 

“Osobi koja sa nama pregovara u Semirovo ime poslali smo prijedlog ugovora, a sada čekamo na odgovor. Uskoro nastavljamo pregovarati i Semira smo isključili iz pregovora jer je za njega najbolje da se koncentriše na igre u našem klubu“, kazao je predsjednik Wisle Robert Gaszynski.

Štiliću ugovor sa Wislom ističe na kraju ove sezone, a on je u dosadašnjem dijelu poljskog šampionata  postigao osam golova i upisao jedanaest asistencija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.