Trojica igrača Liverpoola ga okružila, a onda neviđen amaterizam i bijes Jurgena Kloppa!

Redsi gube protiv Wolverhamptona

Trojica igrača Liverpoola ga okružila, a onda neviđen amaterizam i bijes Jurgena Kloppa!

Endin Čaušević

Wolverhampton i Liverpool igraju trenutno meč petog kola engleskog Premiershipa, a utakmica na Molineuxu nije mogla gore početi za Redse.

Nakon reprezentativne pauze konačno se nastavljaju najjače evropske lige, a kolo u Engleskoj otvorili su Wolverhampton i Liverpool.

Utakmica na Molineuxu nije mogla početi za goste s Anfielda jer je njihova odbrana kapitulirala već u sedmoj minuti.

U prvoj opasnijoj akciji Wolverhamptona vidjelo se koliko će danas Van Dijk i Alexander-Arnold nedostajati ekipi Liverpoola jer baš po toj desnoj strani je defanziva izgledala očajno u toj sedmoj minuti.

Pedro Neto je kao brzi voz prošao pored Matipa, dok su loše reagovali Gomez i Szoboszlai koji su igrača Wolvesa samo ispratili pogledom.

[twitter]https://twitter.com/FootballOnlyHUB/status/1703010828935483651[/twitter]

Potražite više informacija na temu Premier league:

Portugalac je uspio sjajno da prođe i ubaci loptu u peterac Liverpoola, a na pravom mjestu našao se Hwang Hee-Chan koji je pogodio za 1:0 i erupciju oduševljenja domaćih navijača.

Ni Jurgen Klopp nije mogao biti sretan zbog očajne reakcije njegove odbrane već u prvom opasnijem napadu, a njegova reakcija nakon gola sve je rekla i nju pogledajte OVDJE.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi