Wolverhamptonu nikad dosta Portugalaca!

Stiže još jedan

Wolverhamptonu nikad dosta Portugalaca!

Dva dana nakon što je Wolverhampton za 40 miliona eura zvanično kupio mladog napadača Fabia Silvu (18) od Porta, stižu informacije da je još jedan transfer na istoj relaciji spreman.

Naime, mediji u Engleskoj i Portugalu pišu da je dogovoren transfer još jednog mladog igrača iz Porta u Wolverhampton.

Riječ je o 20-godišnjem veznjaku Vitoru Ferreiri "Vitinhi", koji na Molineux stiže na posudbu s opcijom otkupa ugovora za 20 miliona eura.

Ovaj mladi fudbaler je prošle sezone debitovao za prvi tim Porta, a trenutno je U21 reprezentativac Portugala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njegovim dolaskom u Wolverhampton portugalska kolonija na Molineuxu će dodatno porasti. Trenutno su tu Rui Patricio, Roderick Miranda (koji se vratio s posudbe), Ruben Vinagre, Ruben Neves, Joao Moutinho, Bruno Jordao, Diogo Jota, Pedro Neto, Daniel Podence i Fabio Silva.

Top Komentari

Vitez
Ovi k'o da pokera igraju,skupljaju 5 istih
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi