Klopp je "plakao" pred kamerama jer je pokraden, a onda ga je premierligaš uništio: Sačekaj malo...

Ne stišava se bura u Engleskoj

Klopp je "plakao" pred kamerama jer je pokraden, a onda ga je premierligaš uništio: Sačekaj malo...

E. Oštraković

Još uvijek je u Engleskoj jedna od glavnih tema ono što se protkelog vikenda desilo na utakmici između Tottenhama i Liverpoola.

Podsjetimo, na ovoj utakmici pobjedu je ostvarila domaća ekipa sa 2:1, ali je nevjerovatno kakav gol je poništen Liverpoolu.

Klopp je na jučerašnjoj press konferenciji rekao da smatra da utakmica treba da bude ponovljena i da se nešto slično nikada nije desilo.

Odmah su to dočekali u Wolverhampton Wanderersima koji su na fantastičan način odlučili odgovoriti Kloppu.

Svima je jasno da je greška napravljena, a razlog je očito loša komunikacija izmešu sudija na terenu i sudija u VAR sobi.

Tvrdio je Klopp jučer da se nešto slično u Premiershipu nikada nije desilo, a to kao da su jedva čekali u Wolverhamptonu.

Oglasi

Oni su na svom TikToku objavili video Kloppove press konferencije, ali i snimke i video sa prošlogodišnje utakmice FA kupa baš protiv Liverpoola.

@wolves

Hang on a minute… 🤔 #Wolves #PremierLeague #Liverpool #VAR

♬ original sound - Kuys_Bob🔘 - Kuys_Bob🔘

Wolvesima je tada poništen pobjednički gol pred sam kraj utakmice, te je VAR žestoko pogriješio na ovoj utakmici.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako iz Liverpoola prave pritisak da se utakmica ponovi, zaista je teško očekivati tako nešto jer bi onda i u budućnosti drugi klubovi tražili isto.

Ako je neka utjeha navijačima i igračima ovog kluba, sudija koji je pogriješio im više neće suditi do kraja sezone, a njegovo ime je Darren England.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ni slicna situacija,ali eto,nasli se ovi iz raspalog Wolverhamptona da budu pametnjakovici...u FA nije bilo VAR-a uopste,tako da su greske itekako moguce...pa Real Madrid je najmanje 3 titule u LP osvojio zahvaljujuci golovima iz debelog offsidea,pa nikom nista,nije bilo VAR-a tada i ne moze se nista prigovoriti...
0 3
Grepka
Pristaje ti ime kao nikome ????kad je nastupila korona Liverpool nije morao dobiti nijednu utakmicu do kraja opet bi bio prvak, tolika je bila razlika.Kao što rekoh ime ti sve govori ???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi