Najoriginalnije predstavljanje u historiji fudbala izazvalo dosta pažnje

Odlična promocija

Najoriginalnije predstavljanje u historiji fudbala izazvalo dosta pažnje

A. Čaušević
Teme:

Posljednji dan zimskog prijelaznog roka donosi možda i najoriginalnije predstavljenje nekog fudbalera. 

U Burnleyu su se odlučili da na savršen način predstave dovođenje 197 cm visokog napadača Wouta Weghorsta koji je za 14 miliona eura stigao iz Wolfsburga.

Klub iz Premiershipa se za predstavljanje novog napadača odlučio poslužiti scenama iz kultnog fimla Jurassic Park.

Za kratko vrijeme zaista originalna promocija je izazvala dosta pažnje i postala je viralna na društvenim mrežama.

Video počinje dobro poznatom scenom na kojem dijete čuje neobične glasove u daljini i koristi infracrvene naočare kako bi shvatilo o čemu se radi.

Na kraju se umjesto dinosaurusa pojavio Weghorsta koji je nakon što postigne gol pusti zvuk dinosaurusa i prepadne dijete.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na ovaj način u Burnleyu su htjeli i da zastraše protivničke odbrane svojom posljednjom akvizicijom visokom skoro dva metra.

Inače, 29-godišnji Nizozemac je u dresu Wolfsburga imao sasvim solidan učinak u prvoj polovini sezone sa sedam golova u svim takmičenjima.

Top Komentari

irnes4
Igračina ,jak je
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi