Vlasnici Wrexhama promjenili ime historijskog stadiona, navijači u nevjerici

Sve je odlučeno

Vlasnici Wrexhama promjenili ime historijskog stadiona, navijači u nevjerici

Esmer Oštraković
Teme:

Ekipa Wrexhama izborila je promociju nazad u profesionalni fudbal, te se od naredne sezone takmiče u četvrtom rangu fudbala u ovoj zemlji.

Wrexham je osvojio titulu i to sa rekordnim brojem bodova koji iznosi 111, te je tako okončano izbivanje iz profesionalnog fudbala koje je trajalo čak 15 godina.

Velški klub koji je u vlasništvu holivudskih zvijezda Ryana Reynoldsa i Roba McElhenneyja osvojila je srca fudbalskih navijača u cijelom svijetu.

Ipak, posljednja odluka koju su donijeli, a koja se tiče promjene imena historijskog stadiona nije primljena na pozitivan način.

Tako će historijski stadion u Wrexhamu koji je najstariji međunarodno fudbalski stadion na svijetu zbog sponzorstva promjeniti ime.

Nakon što su dogovorili sponzorski ugovor od 1. jula Wrexhamov dom će biti poznat kao SToK Racecourse.

SToK Cold Brew Coffe je jedan od najbrže rastućih brendova kafe u SAD-u a njegovi produkti još uvijek nisu dostupni u Velikoj Britaniji.

"Veoma smo uzbuđeni i prepuni kofeina", rekli su vlasnici nakon što su dogovorili ovaj posao.

Ipak, navijači baš i nisu oduševljeni jer se radi o historijskom stadionu, ali vlasnici smatraju da su uradili pravi potez.

Razlog više je taj što je glavna grupa navijača Wrexhama podržala ono što su vlasnici uradili.

Top Komentari

nakopitam
Ovako su zeljkanovi glupani predlagali da se šugavica nazove po misketu kamataru, kada im je sa njihovim parama napravio tribinu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi