Postali profesionalci, gazda ih odveo u Las Vegas: Četiri dana ludila, žena milion, alkohola more...

Ryan Reynolds ispunio obećano fudbalerima Wrexahama

Postali profesionalci, gazda ih odveo u Las Vegas: Četiri dana ludila, žena milion, alkohola more...

Admin Čaušević
Teme:

Do prije nekoliko sedmica su bili amateri i igrali za siću, a sada su dobili priliku da u četiri dana osjete kako to izgleda život na visokoj nozi i to u gradu grijeha - Las Vegasu. Poznati glumac Ryan Reynolds je dao obećanje igračima Wrexhama i nadmašio je njihova očekivanja.

Osnovan 1864. godine Wrexham je najstariji klub u Velsu, ali se takmiči u engleskom fudbalu. Nakon godina tavorenja renesansa je počela 2020. godine kada je na čelo kluba stiao Ryan Reynlods.

Vrhunac je stigao krajem aprila kada je nakon 45 godina osvojena jedna ligaška titula, odnosno National League, odnosno peti rang engleskog fudbala te je na taj način izborena promocija među profesionalce nakon 15 godina odsustva.

Nakon promocije Reynolds koji je zvijezda filma Deadpool je odlučio da počasti svoje igrače nezaboravnim provodom u Las Vegasu.

Fudbaleri Wrexhama su dobili priliku da u četvertodnevnom provodu osjete uživo kako to izgleda život u Hollywoodu

Noću noćni klubovi i brojne striptizete, a danju bazen i žena na pretek. Naravno uz ogromne količine alkohola. Sodoma i gomora 21. stoljeća. Tako izgleda provod do sada fudbalskih anonimusa.

Oglasi

Inače, najpoznatiji fudbaler ove ekipe je golman Ben Foster koji se vratio iz penzije kako bi pomogao u promociji ekipe.

Sada su dobili priliku da osjete kako to izgleda tretmana slavnih osoba kad su stigli u Vegas. Igrače je u jednom od noćnih klubova dočekao veliki ekran sa klupskim grbom.

Glamurozne djevojke držale su slova na kojima je pisalo "Wrexham" i vijorile su se velške zastave. Uslijedio je vatromet i glasna glazba DJ-a Jamesa Hypea, a samo jedna boca šampanjca je koštala oko 200 dolara.

Igrači Wrexhama su dobili priliku da na četiri dana osjete kako to izgleda život na visokoj nozi

Popularni Crveni zmajevi su skupili rekordnih 111 bodova u svojoj historijskoj sezoni.

Zbog Reynlodsa Wrrexham je postao jako popularan u SAD-u. Tokom ljeta će u toj zemlji igrati niz pripremnih mečeva i to protiv Chelseaja, Manchester Uniteda i LA Galaxyja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi