26

Komentari (26)

rodjak
Od 3 utakmice protiv Borca nam sude 2 puta Njegomirovic i Bilbija ,bas su oni daleko od BL.Njegomirovic je u prvoj utakmici prestrogo iskljucio Suljica odmah na pocetku u 10 minuti(ja mislim da su to 2 najbrza zuta kartona u PL ikad) dobro bio tendeciozan u odlukama tokom utakmice i onda pred kraj jos dozvolio da Borac postigne gol iz cistog ofsajda.Kaze neko sta se bunite,pa kako se necu buniti glavu bi mu otkino u onom momentu kad vidis da te potkrada.Jedno je pogreska nenamjerna sto svak moze osjetiti ako neko nenamjerno pogrijesi a drugo je tendencija da te neko povali.Bilbija je bio puno bolji ali je i on imo nekih cudnih odluka u toku utakmice mada te odluke nisu uticale na rezultat.Zeljo ako nije kupio u Doboju isto tako pored Gigovica ce fasovati tricu ,nema sta manje ,nemaju se sta nadati
velaMo
Ma nije bitno tko je delegiran samo se onako pripomene pazi šta sviraš ,da ne bi koštalo ...he he
E.Car
Vakat je Gigo da i nama nešto našteliš, onako slučajno!!! Penal i crveni!!! ?
Lakibos
Gigović će ponovo dati bodove Slogi koliko ja vidim, a Njegomirović će dati bodove Borcu.
user1684265579
Gledaj Gige Penal ko kuca za Slogu
user1684265579
Koji put Vodi do Prnjavora ima Tunela puno ako ce preko konjica
user1684265579
Njegomirovic u Akciji Velez nema sanse
user1684265579
Izgorio onaj Mercedes ?????
Kakaks
Giga nepristrasni hahahaha
Mitjo
Zadnje kolo borac pusta zelja i sve rijeseno.
Tucce
Koja je logika da sudac iz Prnjavora (50km od Banja Luke) sudi Borcu u Mostaru? Koliko puta do sad su Borcu delegirani sudci iz okolice Banja Luke(tako reći domaći sudci) Bilbija Prijedor,Gigović Gradiška,Njegomirović, Prnjavor.I onda iz Saveza i Borca kažu.Sve je regularno! Moš mislit.
Ecosport
Logika je svima poznata. Rođeni se ne smiju dati provocirati i iznervirati. Treba odigrati koliko ti sudija dozvoli, a ni Borac nije loš. Veležu bi ovde bod bio odličan.
Lakibos
Gigović je rođen u Gradišci ali živi u Banjoj Luci.
user1605368976
Sloga obezbjedila opstanak.Sada je do Želje samo neka ponudi keš tu su tri boda zlata vrjedna jer ima težak raspored.Gigović Evropski sudija nemože bez skandala i u Modriči 2 ko kuća.
Manager
Odakle Zelji kes
pjanke.sa
Ma Vlado Jagoda ce pristati na koju hiljadu sitni je to lopovcic.
hz_033
hahah cuj Gigovic, nema veze, kazu nije jos vrijeme za pricu o sudijama, loooooool
user1605368976
Moželi Borac bez Njegomirovića izgleda da je sada podobniji od Gigovića.Svaki derbi koji borac igra tu je pudlica njeGomirović,nesmije se okliznuti kao protiv Zrinskog.Vico ne prepušta ništa slučaju.2 ko kuća
Ibrahimbeg
Koji je to lopovluk satraše se Dodik i ostali Dodici kako ne mogu suditi muslimanske sudije njima Srbima u BiH. A Vico rušili ruši Bosanske klubove sa svojom bratijom Srbima.Ni jedan njihov sudija nije pravedan da sudi Bosanskim klubovima. Kakav Njegomirović da sudi Borcu to je očita nepravda Veležu.Borac ima da izgubi od Veleža neka sudi Vico, Dodik, Vučić i svi mrzitelji BiH.Kako je lijepo pogledati Slogine fudbalere i Zrinjskoga kako se rukuju sa Mensurom Peljtom.Ima li Vico takvih pravednih sudija, nema ni jednoga. Zato ne može biti regularno prvenstvo i kup ako sude Vicine prodane duše.
user1619624678
Od 6 sudija 4 su Srbi. I tako iz kola u kolo. Ali eto nije vrijeme da se sastanemo. Kad se završi sezona. Tako nam i treba
user1675926959
Željovci još uvijek šute i nadaju se čudu,a čuda se skoro nikada ne dešavaju....E moj Željo šta ti uradiše
user1677490484
Bgmi pitar sam, ali haman su zacrtali da Želju gurnu u ponor.
Drakula
SierraLeone1946
Ode nam Željkan u federalnu.
Almir5556
Nije pravo vrijeme, treba sacekat kraj sezone pa popricat...
user1696279735
Puno je tunela do prnjavora?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.