Kvalifikacije za SP uz Wwin bonus dobrodošlice i dres reprezentacije BiH za najsretnijeg igrača

Najveća regionalna kladionica nagrađuje

Kvalifikacije za SP uz Wwin bonus dobrodošlice i dres reprezentacije BiH za najsretnijeg igrača

Sponzorski tekst
Teme:

Za nove korisnike koji se registruju u subotu (09.10.) u poslovnicama u Federaciji Bosne i Hercegovine Wwin je spremio primamljiv bonus.

Svi novi korisnici na ovim lokacijama od WWin kladionice na pokloni dobijaju 40 KM BONUS-a (Keš novac ostvaren BONUS-om možete isplatiti bez uslova/uvjeta – ODMAH) + 200% bonus na prvu uplatu. Akcija vrijedi samo za subotu (10. oktobar/ listopad), pa ne propustite ovu sjajnu priliku da postanete član najveće online kladionice u regionu.

Wwin nagradna igra pogodi rezultat utakmice KAZAHSTAN - BiH, osvoji bonuse, a jednog od pratilaca nagradjujem originalnim dresom reprezentacije BiH.

Wwin nagrađuje igrače koji pogode rezultat utakmice Kazahstan - BiH koja se igra sutra od 15 satu, a jednog od pratilaca koji ostavi bilo kakav komentar nagrađujemo originalnim dresom reprezentacije BiH.

Izvlačenje nagrada je random, a Wwin nagrađuje 10 sretnih dobitnika sa po 20 eura bonusa i jednog pratioca Wwin instagram profila koji ostavi komentar originalnim dresom reperezntacije BiH.

Top Komentari

Uranija
Ovaj wwin je gospodska kladionica za one mocarte
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi