Xavi: Bayern je bio fizički dominantniji od nas

Veznjak Barcelone nakon susreta sa Bavarcima

Xavi: Bayern je bio fizički dominantniji od nas

Barcelona sinoć nije imala odgovor na fantastičnu igru Bayerna. Jedan od onih koji je razočarao je i Xavi Hernandez. 

Katalonci su doživjeli pravi debakl od Bayerna koji je na kraju slavio rezultatom 4:0. 

 

"Rezultat je možda malo previsok, ali oni su bili bolji i mi to moramo prihvatiti. Fizički su bili dominantniji od nas. Imali smo veći posjed lopte, ali nismo napadali kako treba i teško smo dolazili do prilika," rekao je nakon susreta Xavi i dodao: 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Bili su jako, jako dobri u kontranapadima. Sjajno su koristili brzinu svojih krila i nanijeli su nam težak udarac. Posebno smo loši bili kod prekida. Prva dva gola došla su nakon kornera gdje je do izražaja došla njihova fizička sprema. Kada se sve sabere bili su bolja momčad i zasluženo su slavili. Treba im čestitati," rekao je nakon susreta Xavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.