Xavi: Engleska može bez Rooneya

Xavi: Engleska može bez Rooneya

Barcelonin vezni igrač, Xavi Hernandez, smatra da reprezentaciji Engleske neće biti problem odsustvo Rooneya, u grupnoj fazi Evropskog prvenstva.

"U bilo kojem takmičenju Engleska je uvijek u užem krugu favorita. Oni su veoma težak protivnik. Neigranje Rooneya u grupnoj fazi im može stvoriti određene probleme, ali kada se pogleda napad koji oni posjeduju, mislim da problema za Engleze neće biti.", rekao je Xavi Hernandez.

Podsjetimo, Wayne Rooney je dobio suspenziju zbog crvenog kartona u utakmici protiv Crne Gore, te neće moći nastupiti u grupnoj fazi Evropskog prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.