7

Komentari (7)

Mirsad1705
Sudije su i dalje na istoj talasnoj dužini i dalje u La Ligi VAR znači Video Assistant Real! Iako su prije nekoliko godina sudili penal protiv Barselone nakon što je Albu lopta pogodila isto kao i večeras igrača Viljareala, ja mislim da je sudija ispravno postupio - igrač Viljareala NIJE imao namjeru igrati rukom. Međutim, u narednom napadu, DVA igrača Viljareala igraju uzastopce rukom u šesnaestercu OVAJ PUT se VAR (asistirajući Realu) NIJE oglasio! Zašto? Bilo je to pri rezultatu 3:3!
Vitez
Zar nije video assistant review ??
Vitez
Haman je video assistant referee
Mirsad1705
Trebao bi biti, ali je onako kako sam napisao i prije i poslije farse i skandala sa Almerijom. Sudije su gurale Real i prije i za vrijeme VAR-a, samo je sada to očitije, jer su nam i utakmice španske lige dostupne.
FudbalskiGenije
Šteta što niste pokrali, mamu vam ****m usta šugavu.
user1676667310
Pa nismo Real da pokrademo
sick_boy
Nisam znaonda igraci barce znaju nas jezik... Cuj nismo...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.