Xavijeve pripreme za klupu Barcelone: Njegov tim igra impresivno
Foto - EPA

Povratak tiki take

Xavijeve pripreme za klupu Barcelone: Njegov tim igra impresivno

M. Šljivak

Xavi Hernandez odbio je prije gotovo godinu dana posao u Barceloni.

Legendarni fudbaler katalonskog velikana smatrao je kako još uvijek nije dovoljno zreo za vođenje tima kakav je Barca, te je ostao na klupi katarske ekipe Al-Sadd.

A tamo Xavi radi sjajan posao. Igra njegovog tima je zaista impresivna, a u posljednjoj utakmici katarskog prvenstva pokazao je da je tiki-taka još uvijek živa.

Fudbaleri Al-Sadda imali su nekoliko fenomenalnih akcija, koje nevjerovatno podsjećaju na igru Barcelone u najboljim danima pod vodstvom Pepa Guardiole i kada su na terenu dominirali Messi, Xavi i Iniesta.

Xavi će sigurno i tokom ljeta biti glavna želja Barcelone. Ronald Koeman je samo privremeno rješenje, a vidjet ćemo hoće li legenda kluba sjesti na trenersku klupu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulle
Tiki takex ???
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi