Ugledni novinar tvrdi

Xavi je novi trener Barcelone!

10

Komentari (10)

BobPaisley
...Barcelonu je na zivotu drzao Messi koji je realno fudbalski carobnjak...skoro sve bitne trofeje Barcelona je osvojila u njegovoj eri...kada on ode Barcelona ce u europskim okvirima ponovo biti ono sto je bila prije Messija - prosjecan klub koji nece biti neki bitan faktor u borbi za titulu LP...zivi bili pa vidjeli...sve je manje velikih igraca koji ce htjeti da idu u Barcelonu pouceni negativnim iskustvima Coutinha,Dembelea,Griezmanna,Vidala koji su se debelo zaj*bali prelaskom u taj klub.
BobPaisley
@Neutralan2002 ...ne daj Boze...gluho bilo.
Chupy
S moje tacke misljenja, stanovista, aspekta i gledista, mislim da ce izvjesno vrijeme pokazati sta ovaj potez znaci :)
karlhajncbrazzzo
Kako mi nemamo uglednog novinara?
VelaHavle
Kako nemamo, Lendara, Skora a predvodi i Began Velicanstveni u cije ime Causevic se potpisuje iznad clanaka
BobPaisley
...sta bi s onim sto je pisao glupave naslove i Ronalda nazivao "Krišćiano Ronaudo"???...nema vise onih njegovih cuvenih kolumni...kako se ono zvao on???
Derdiyok
Kontam zvanično, bježi ba.
user1575373657
Damče
Nemaš ti pojma.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.