Xavi je novi trener Barcelone!
Foto - EPA

Ugledni novinar tvrdi

Xavi je novi trener Barcelone!

Midhat Šljivak

Legendarni Xavi Hernandez postat će novi trener Barcelone.

Ovu vijest je sinoć u kasnim satima objavio novinar BeIn Sportsa Khaled Waleed, koji tvrdi da je sve dogovoreno i da će danas Xavi biti potvrđen kao novi trener Barce.

Xavi će na klupi katalonskog velikana zamijeniti Ernesta Valverdea, koji je na tom mjestu proveo prethodne dvije i po sezone, ali nakon loših rezultata očigledno je rukovodstvo tima odlučilo da mu uruči otkaz.

Datum predstavljanja Xavija kao novog trenera i svi ostali detalji bit će objavljeni tokom dana i španski prvak će tako u ostatku sezone vjerovatno dobiti novog trenera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Xavi je u prethodnom periodu sa klupe predvodio katarski Al Sadd.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Derdiyok
Kontam zvanično, bježi ba.
5 0
karlhajncbrazzzo
Kako mi nemamo uglednog novinara?
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi