8

Komentari (8)

Eminbos
Ili ga ptimao,suska se da voli "Diginr Boje"....
Eminbos
Jbg,pisem i citam ,šuška se da je gey....et šta rekoh..Jeli se mogu brisati komentari,zanali tko..Poz.
Miskee
Ne mogu se obrisati
ananas
Koliko je Xavi puta danas drkao??? Niste nas to obavjestili
Ocelot
Koliko se sjećam 3 puta bili su objavili pa obrisali
KB9
Hahahhahhahhahhahhhahha
King_Kenny
...hajde popustite malo sa Xavijem zivi bili...kad se uhvatite necega ne znate stati,nemate granicu...stvarno nema smisla po 5 vijesti dnevno o njemu,smarate opasno.
King_Kenny
@SacramentoKings ...a dobro,taj film neces gledati na ovom portalu...otkad je Vico bio gost kod njih i podijelio im po stoju oni ce podrzati i ako on sutra ugasi U21 reprezentaciju...inace,sto se tice tih mladih selekcija,dovoljno je vidjeti kakvi amateri su selektori da ti sve bude jasno...pa jedan Branimir Tulic ti je bio selektor mlade reprezentacije godinama i uzimao pare igracima da bi igrali,a lik nikad u zivotu nije sutnuo loptu,samo palamudio po onim TV emisijama pred utakmicu...umjesto da se tu postave najbolji strucnjaci da naprave kojeg igraca od kojeg ce A selekcija imati koristi u buducnosti,za sta i sluze mlade selekcije,oni su to godinama upropastavali i unistavali.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.