Xavi: Navijači će napraviti pakao na tribinama

Chelsea gostuje na Nou Campu

Xavi: Navijači će napraviti pakao na tribinama

Vezista Barcelone Xavi Hernandez pozvao je navijače katalonske ekipe da naprave pakao igračima Chelsea uoči revanš susreta polufinala Lige prvaka.

Chelsea sutra gostuje na Nou Campu, gdje će pokušati odbraniti 1:0 iz prvog susreta ove dvije ekipe na Stamford Bridgeu.

 

Međutim, Xavi vjeruje kako on i njegovi saigrači mogu nadoknaditi rezultatski minus iz prve utakmice, te doći do pobjede i plasmana u finale Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Igramo za plasman u finale Lige prvaka i to dovoljno govori o važnosti ove utakmice. Naši navijači su sasvim inteligentni da znaju da nam treba njihova podrška. Očekujem da atmosfera na tribinama bude paklena", rekao je Xavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.