Xavi: Ova Barcelona ima budućnost

Xavi vjeruje u svoju ekipu

Xavi: Ova Barcelona ima budućnost

Bayern je sinoć i na Camp Nou očitao fudbalsku lekciju Barceloni. Bavarci su slavili 3:0. 

Tako je klub iz Katalonije u dva susreta poražen ukupnim rezultatom 7:0. Nakon susreta Xavi je pozvao navijače da vjeruju u ovaj tim. 

 

"Ne smijemo biti drastični. Borili smo se u Kupu, Primeri i Ligi prvaka. Bolji od nas bili su Bayern i Real Madrid. Ja sam optimističan i vjerujem da ova Barcelona ima budućnost. Imamo tim koji ima želju da pobjeđuje," rekao je nakon susreta Xavi i dodao: 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Pokušali smo. Povratak je bio skoro nemoguć, a onda ga je Robbenov definitivno učinio nemogućim. Bili su bolji, na većem su levelu od nas," rekao je Xavi nakon susreta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.